

بازدیدها: 99
استفاده از توری باعث می شود تا سنگ استحکام بیشتری چه در فرآیند تولید و چه در حمل و نقل و نصب داشته باشد. علاوه بر این چسب و توری از تغییر رنگ سنگ که به دلیل جذب آب ملات به وجود می آید و شوره سنگ جلوگیری می کند.
رزین کاری نمای ساختمان
رزین مایعی شفاف بر پایه اکریلیک که به همرا مواد اصلاح کننده نانو بر پایه آب میباشد که محافظ بسیار قوی برای نمای ساختمان میباشد که بعد از خشک شدن براق و سخت میشود و برای ضدآب ساز و عایق نمای سیمانی و آجری به کار می روند.
رزین به صورت یک لایه بی رنگ روی سطح نشسته، سطح را ضد آب کرده، رنگ را تغییر نمی دهد و همچنین حالت خیسی ، براقیت و درخشندگیی به نمای ساختمان می دهد. رزین سطح نما را در برابر اشعه های مضر خورشید محافظت می کند که باعث افزایش طول عمر سنگ و آجر و نمای ساختمان می شود.
رزین کاری باید ۱ روز پس از اتمام کار نماشویی انجام شود . زیرا باید برای انجام رزین کاری نما و سطح نما خشک شود چون رزین و جلا دهنده نما تشکیل شده از مواد شیمیایی و چسبناک است و در صورت خشک نبودن نما و سطح مربوطه نما یا سفیدک می زند و یا اثری نمی کند.
رزین نمای سنگی
رزین و جلا دهنده نما جهت براق کردن سنگ نما و یا آجر نما استفاده میشود. نما ساختمانهایی که رنگ و روی آن ها قدیمی و از بین رفته باشد را میتوان با رزین کاری و اجرای جلادهنده نما و براق کنندها به حالت اولیه برگرداند.
اگر نمای سنگی ساختمان را رزین کاری کنید میتوان با رزین و روغن جلادهنده مانع نفوذ آب باران به پشت سنگ ها شوید تا بعدها به پیچ و رولپلاک نما احتیاج پیدا نکنند.
رزینهایی در بازار موجود میباشند که عمل عایقکاری و ماتع از رطوبت به داخل ساختمان را انجام میدهند که به عنوان مثال رزین اپوکسی را می توان نام برد.
گاهی اوقات رزین نما و در خیلی از موارد هم برای عایق کاری سطح مربوطه برای براقیت استفاده می شود .
باید این مطلب را دانست که برای آب بندی نمای ساختمان باید رزین را به صورت غلیظ و حتی بدون تینر استفاده کرد تا اثر بگذارد اما برای زیبایی و براق کنندگی نما حتما باید با تینر مخلوط شود. شوره های حاصل از رزین کاری نا مناسب آجر به این دلیل است که از رزین مرغوب و جلا دهنده خوب استفاده نشده است. جنس رزین نما و جلا دهنده سنگ نما معمولا باید بین ۵ تا ۱۰ سال عمر داشته باشند. ما این کار را با استفاده از رزین اپوکسی که هم جلا دهنده نما می باشد و هم عایق کاری نما را انجام می دهد اجرا می کنیم.
روش اجرای رزین کاری نما
رزین کاری نمای ساختمان و جلا دهنده نما را مانند نماشویی به صورت بدون داربست (با طناب) میتوان انجام داد.
معمولا اجرای رزین و روغن جلای نما را با استفاده از قلمو انجام میدهند. چراکه استفاده ناصحیح و زدن جلادهنده(روغن جلا) با غلتک کاملا اشتباه میباشد ، زیرا غلتک درز آجر را پر نمیکند و حتما باید از قلم مو استفاده شود. شستن نما و آماده سازی زیر کار نما برای اجرای رزین کاری و جلا دهنده نما بسیار مهم است .
باید به خاطر داشت که کلیه مصالح مصرفی در نما باید ضد یو وی (UV) تابش نور خورشید و عوامل جوی باشند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.
ویژگی رزین نما
· قابلیت اجرای سریع با قلممو
· جلوگیری از نم و رطوبت به داخل ساختمان
· آببندی کردن نمای ساختمان
· جلوگیری از نفوذ چربی و خاک
· پوسته شدن مواد رزین و روغن
برای رزین کاری ، روغن کاری و چسب زدن روی نما حتما باید از قبل روی آن ها نماشویی انجام داده باشیم تا خاک روی سطح باعث پوسته شدن مواد مورد نظر نشود.
انواع رزین نما
رزین ها در مارک ها و اندازه های مختلفی در مغازه ها موجود هستند . معمولا رزین ۱۵ لیتری از مارک های مختلف در ابزار فروشی ها موجود است . این رزین ها از درجه یک موجود از تا پایین تر که برای سنگ های طبیعی مانند آنتیک،بادبر،گیوتین،پازل و غیره استفاده می شود .
رزین صرفا جهت محکم سازی نباید به کار برده شود. اکثرا برای براق کردن سطح چنین سنگ هایی و درصد کمی برای مقاوم سازی استفاده می شود .
تفاوت رزین و روغن جلا
روغن جلا همان طور که از اسم ان پیداست از چسب و روغن سوخته تهیه می شود. رزین ترکیبی از چسب و مایع شفاف کننده است که بر روی تمام سطحوح می توان از آن استفاده کرد. از رزین برای آجر ، سنگ آنتیک وسنگ های تراورتن استفاده می شود. از روغن جلا نیز برای چوب و سنگ آجر و غیره استفاده می شود .