

بازدیدها: 27
تولید و ساخت سنگ ساختمانی مصنوعی
موادی که برای خط تولید سنگ ساختمانی مصنوعی به کار می روند طوری انتخاب می شوند که برای کار های داخلی و خارجی ساختمان چه در کف و چه در نما ایده آل باشد. تکنولوژی ترکیبی ویبره پرس و نیز به کار بردن مواد طبیعی سنگ ساختمانی در ترکیب آن از جمله مرمر ها، سنگ ساختمانی کلسیتی، گرانیت ها، و سنگ ساختمانی سیلیسی به همراه سیمان و مقدار کمی آب خواصی به سنگ ساختمانی می دهد که 75 درصد کیفیت خواص سنگ ساختمانی طبیعی را دارا باشد.
محصولات استاندارد آن هایی هستند که پس از تولید آماده نصب بوده و پارامتر های آن ها تکمیل و ضخامت آن ها کالیبره شده باشد و لبه هایش نیز ابزار خورده باشد. سنگ ساختمانی طبیعی امروزه در مقابل فشار، نور، اشعه ماورای بنفش و ناملایمات جوی به صورت بسیار کاملی مقاوم هستند، به علاوه محصولاتی هستند با نیاز به نگهداری کم و می توانند پس از نصب بار ها ساب خورده و صد در صد مانند سنگ ساختمانی طبیعی رفتار کنند.
از دیگر خصوصیات این سنگ ساختمانی می توان به تک لایه بودن آن ها اشاره کرد که در محیط خلا فشرده و ویبره می شوند و ترکیب آن ها شامل درصد بالایی از دانه های بهم پیوسته از ترکیب آگرگات های سنگ ساختمانی طبیعی است مانند مرمر، گرانیت، کوارتز، پروفیری، دیوریت، که با سیمان پرتلند 25/5 کلاس یک به هم می چسبند. میزان آب به سیمان در حدود 5 و 30 است. پانل ها درجه بندی شده، تخت و در قسمت های لبه همان گونه که ما بخواهیم پخ خورده و طبق تلورانس های دیمانسیونی بوده و از لحاظ عکس العمل در برابر آتش در کلاس 5 هستند ، رنگ آن ها چه در برابر نور طبیعی و چه در مقابل نور ماورای بنفش تغییر نکرده و مات نمی شود.
ویژگی های سنگ ساختمانی مصنوعی
تکنولوژی تولید سنگ ساختمانی مصنوعی با به کارگیری حداکثر مواد طبیعی و ترکیب افزودنی های مدرن شیمیایی این اجازه را به ما می دهد تا محصولات را طبق سفارش و خصوصیت مورد نظر مصرف کننده تولید کنیم. به همین ترتیب قدرت دکورسازی هر مکان داخلی یا خارجی ساختمان را با حداقل زمان و کمترین هزینه می توانیم به انجام برسانیم، با این مزیت که زیبایی طبیعی مواد را حفظ کرده ایم. ساختار ها، رنگ ها و الگو های بسیار متنوع و طبیعی این محصولات از نظر طراحان و ساختمان سازان جالب و مورد توجه است.
طبیعی بودن مواد به کار رفته هرگونه نیاز به افزودنی های خارجی جهت نگهداری از آنها را مرتفع ساخته است. همچنین آسانی در نصب و استفاده نیز از دیگر ویژگی های این سنگ ساختمانی است. تکنولوژی تولید این محصولات با ترکیب سیمان های کیفیت بالا، عمر مفید استفاده از محصولات را تا 30 سال تضمین می کند. همچنین مزایایی از قبیل ضدیخ بودن، ضد صدا بودن، ضد آتش و جاذب انرژی بودن از دیگر خصوصیات سنگ ساختمانی مصنوعی است.
از دیگر اطلاعات تکنولوژیک می توان به ضخامت این سنگ ساختمانی اشاره کرد. این سنگ ساختمانی از رنج سه چهارم تا 5/2 اینچ تولید می شوند و میانگین ضخامت آنها معمولا 5/1 اینچ است. بنابراین محدودیت برش در این سنگ ساختمانی وجود ندارد و به هر ضخامت مورد نظری می توانند قالب گیری شوند. به همین ترتیب وزن این محصولات بین 8 تا 10 پوند در هر فوت مربع متغیر است. رنگ سنگ ساختمانی طبیعی از رنگدانه های اکسید آهن تامین می شود. تکنولوژی رنگ کردن شامل دو پروسه است.بدین ترتیب تغییر رنگی در سنگ ساختمانی در طول سالیان و در مواجهه با آب و هوای مختلف ایجاد نخواهد شد.
از نظر دوام سنگ ساختمانی مصنوعی می توان به مقاومت فشاری آنها تا 4000 psi اشاره کرد. تست های آزمایشگاهی مخصوص نشان داده که هیچ گونه تخریب یا تغییری در ساختار سنگ ساختمانی پس از 30 روز شرایط تحت انجماد بین 0 تا 5 درجه فارنهایت و سپس چرخه ای بین 70 تا 75 درجه فارنهایت رخ نداده است.
تکنولوژی سنگ ساختمانی مصنوعی
سیستم تولید سنگ ساختمانی مصنوعی دارای تکنولوژی انحصاری است که فشرده سازی تحت شرایط خلا و ایجاد فشار و لرزش است که این امکان را می دهد تا با ترکیبات خشک مواد مخلوط شده شکل گرفته و به سنگ ساختمانی ترکیبی با کیفیت بسیار بالایی تبدیل شود. سنگ ساختمانی مصنوعی می تواند مستقیما به اسلب هایی با ابعاد و ضخامت های متفاوت تبدیل شود و یا به بلوک هایی با مکعب هایی مختلف که بعدا بریده شده و به ضخامت های متفاوت درآید.
مشخصات پروسه تولید سنگ ساختمانی مصنوعی
مشخصات عمده در پروسه تولید سنگ ساختمانی مصنوعی عبارتند از:
– امکان استفاده از مقدار صحیح ترکیبات در مخلوط برای فشرده سازی.
– عدم وجود هوا در ترکیبات فشرده شده در خلال فاز فشرده سازی.
– عملیات ترکیبی فشرده سازی و ویبره مواد تحت شرایط خلا.
سیستم و ترکیبات مخلوط
مخلوط حاوی آگرگات های سنگ ساختمانی است که توسط مواد چسبنده به هم می چسبند. ترکیبات مواد چسبنده باید به مقدار مناسب به کار گرفته شود. به همین ترتیب مقدار بهینه ای بین مواد چسبنده و آگرگات ها وجود خواهد داشت. در چسباننده های رزینی، مقدار بهینه توسط مقادیر رزین مورد نیاز برای اتصال دادن مقادیر اجزای موجود در مخلوط تعیین می شود. مواد رزینی این امکان را می یابند که با دانه های پودر مینرال با نرخ حجمی 57/43 ترکیب شوند.
در ترکیب، مواد و آگرگات های دارای وزن مخصوص به خود هستند. مواد رزینی دارای وزن کمتری بوده و درتعامل با آگرگات ها این اجازه را می دهد تا در نقطه بهینه منحنی دانه بندی قرارگیرند. برای مثال سنگ ساختمانی که با آگرگات های یک درصد تا 4 میلی متر ساخته می شوند، نرخ مواد سنگ ساختمانی آنها می تواند 16/0 باشد.
به عنوان یک قانون، مخلوط هایی که با این نرخ ترکیبی ساخته می شوند باید خشک، غیر سیال و بی مرز باشند. که این دشواری استفاده از ماشین آلات معمولی را به همراه خواهد داشت. فشرده سازی کامل این مخلوط خشک بهترین کیفیت را برای محصول نهایی ما ایجاد خواهد کرد .
کیفیت محصول سنگ ساختمانی مصنوعی
عملیات مخلوط سازی تحت خلاء همراه با فشار و ویبره، برای آگرگات ها این امکان را می دهد که بسیار نزدیک به هم قرار گرفته و بهترین آرایش مواد جامد مخلوط را داشته باشند. بنابراین مقدار مواد چسباننده که آگرگات ها را در بر می گیرد بسیار کاهش می یابد و این عاملی است که مشخصات تکنیکی سنگ ساختمانی را بهبود می بخشد.
فرآیند فشرده سازی تحت خلا هرگونه فضای ماکروسکوپی در مخلوط را به فضای میکروسکوپی که توسط چسباننده ها پر خواهد شد تبدیل می کند و جذب آب را به 2 درصد وزنی کاهش می دهد. مقادیر و اندازه های درستی که در ترکیب مواد رعایت می شود از هرگونه جدایش و ترک های ریز احتمالی موجود در سنگ ساختمانی جلوگیری می کند. سیستم تولید سنگ ساختمانی مصنوعی این امکان را می دهد تا سنگ ساختمانی های آذرین همگن ایزوتروپ ثابتی از لحاظ فیزیکی و سیماهای مکانیکی داشته باشند. این سنگ ساختمانی می توانند مقاومت ساختاری بیش از 60 را داشته باشند.
مواد خام موجود در ترکیب سنگ ساختمانی
مواد خام اصلی که در ترکیب سنگ ساختمانی مصنوعی به کار می رود عبارتند از:
آگرگات ها، مینرال های پرکننده، چسباننده ها، افزودنی های بتن ،رنگدانه ها، افزودنی ها و رزین سنگ ساختمانی مصنوعی .
آگرگات ها:
مواد سنگ ساختمانی هستند که با عوامل چسبنده مخلوط شده و مخلوطی را می سازند که کاملا فشرده می شود.
آگرگات ها ممکن است آهکی باشند مانند مرمریت، دولومیت، و دیگر سنگ ساختمانی آهکی. یا سیلیکاته باشند مانند گرانیت، پرفیری، کوارتز، بازالت، ماسه های سیلیکاتی، کوارتزیت و غیره. آگرگات ها معمولا به شکل دانه های ماسه در اندازه های مختلف به کار برده می شوند. آگرگات ها ممکن است از خردایش قطعات بزرگتر سنگ ساختمانی و یا از روسوبات ماسه ای به طور مستقیم به دست آیند. انتخاب طبیعت، اندازه و دانه بندی آن ها بستگی به سیمای سنگ ساختمانی و مشخصات فیزیکی و مکانیکی محصول دارد.
معامل الرخام والجرانیت فی ایران معامل المرمروالگرانیت فی ایران معامل الحجرفی ایران معامل فعاله للحجرفی ایران
معارض الرخام والجرانیت فی ایران
معارض المرمروالگرانیت فی ایران اصفهان
معارض الحجرفی ایران
اعظم معارض للمرمروالگرانیت فی ایران
معامل الرخام فی ایران
معامل الحجر فی ایران