

بازدیدها: 44
سنگ های دگرگونی
مسلماً منظره درختان را در فصل بهارو پاییز دیده اید. تغییرات قد ، رنگ پوست و نیروی جسمانی آدمیان ساکن نقاط مختلف سطح زمین ( از مناطق سرد سیر تا نواحی گرمسیر ، از نواحی کوهستانی تا مناطق ساحلی حاشیه دریاها ) را با هم مقایسه کرده اید و می دانید که میکروبها برای ادامه حیات در صورت تغییر شراط محیط ، عکس العملهایی از خود بروز می دهند.
دگرگونی چیست؟
در دنیای کانیها که از سطح تا اعماق زمین و در شرایط متفاوت در ترکیب سنگ ساختمانی شرکت می کنند نیز چنین عکس العملهای بروز می کند و اگر در محیطی قرار بگیرند که با شرایط تشکیل آنها فرق داشته باشد ، تغییراتی در شکل ، اندازه و ترکیب آنها بروز می کند این تغییرات را دگرگونی ( متا مورفیسم ) می گوییم. . فرایند دگرگونی عبارت از تغییر حالت سنگهای موجود در پوسته زمین است این سنگها ممکن است از نوع آذرین ، رسوبی و حتی دگرگونی باشند.
اصولاً سنگهای دگرگون شده و در درون زمین و دور از چشم ما و در مدت زمان بسیار طولانی به وجود می آیند. طی فرایند دگرگونی، کانیها ذوب نمی شوند و حالت جامد سنگ پیوسته محفوظ می ماند. در طی دگرگونی بافت و ترکیب سنگهای قبلی بر اثر دخالت عوامل دگرگون ساز دستخوش تغییر می شود. عوامل دگرگون ساز شامل حرارت ، فشار و سیالاتی هستند که از نظر شیمیایی فعال باشد.
سنگ ساختمانی مرمر:
سنگ آهک دگرگون شده است. در این سنگ بلورهای ریز کلسیت مجدداً متبلور شده و به صورت بلورهای دانه درشت تر در می آید. رگه های موجود در سنگ مرمر مربوط به ناخالصیها در سنگ آهک اولیه است. به علت اینکه، مرمر عموماً از تک کانی( کلسیت یا دولومیت) تشکیل یافته، فاقد جهت یافتگی مشخص است و غالباً منظره دانه قندی دارد. به علت رنگ و داشتن بافت موزائیکی (استحکام خوب) و منظره زیبا به عنوان سنگهای تزئینی آن را استخراج می کنند .
معامل الرخام والجرانیت فی ایران معامل المرمروالگرانیت فی ایران معامل الحجرفی ایران معامل فعاله للحجرفی ایران
معارض الرخام والجرانیت فی ایران
معارض المرمروالگرانیت فی ایران اصفهان
معارض الحجرفی ایران
اعظم معارض للمرمروالگرانیت فی ایران
معامل الرخام فی ایران
معامل الحجر فی ایران