

بازدیدها: 53
مرحله اول:
زدن ساب با لقمه 30 یا 46 که برای از بین رفتن پستی و بلندی های سنگ ساختمانی از آن استفاده می کنند. این لقمه بسیار زبر می باشد.
مرحله دوم:
با لقمه های متفاوت می توان استفاده کرد ولی بیشتر
از 60 یا 80 برای کم کردن زبری ساب زنی قبل و همچنین یکدست کردن بیشتر استفاده می شود.
مرحله سوم سنگ سابی:
علاوه بر آن از لقمه 120 هم برای برداشتن رزین و همچنین بتونه اضافی و هم سطح کردن رزین و بتونه با سنگ ساختمانی استفاده می شود.
مرحله چهارم:
اجرای کفسابی با لقمه 200 برای آماده سازی سنگ ساختمانی است که این آماده سازی برای عملیات پرداخت ساب به حساب می آید.
در ادامه مراحل برای صاف و صیقلی شدن سنگ ها و نتیجه با کیفیت آن با ما همراه باشید.
مرحله پنجم:
شاید برایتان سوال پیش بیاید که لقمه لاکی برای چیست؟
برای از بین بردن همه ی خط های باقی مانده که از ساب های قبلی باقی مانده بود، به کار گرفته می شود.
مرحله ششم :
مرحله ششم از مراحل سنگ سابی از لقمه بزرگتری استفاده شده است.
بله در این مرحله از لقمه 600 استفاده شده است. ولی جالب است بدانید این شماره نسبت به شماره های قبلی نرم تر است.
همچنین سمباده نرم تر با آن انجام می شود.
مرحله هفتم:
هرچه شماره ساب بالاتر رود یعنی از کیفیت بالاتری برخوردار است.
در این مرحله از ساب با لقمه 800 استفاده می شود.
در مراکز و یا بازار هایی که با قیمت بسیار پیین تر از همیشه کار کفسابی را انجام می دهند، از این شماره ها استفاده نمی شود.
مرحله هشتم سنگ سابی :
مراحل نانو ساب که از مراحل بسیار ظریف و حرفه ای است،
که باعث می شود مواد شیمیایی به داخل سنگ ساختمانی و درز ها نفوذ نکند.
این مرحله کاملا اختیاری است و اگر خود مشتری تمایل داشت، انجام می شود.